Een weekje ertussenuit

Een warm welkom

In een vakantiewoning van De Grenspaal voel je je ongetwijfeld onmiddellijk thuis, en klaar om met je gezelschap een buitengewone tijd te beleven. De strakke lijnen, natuurlijke materialen en het frisse kleurenpalet geven elke woning een moderne en hedendaagse uitstraling, die toch warm en familiair aanvoelt.

Ontspan in onze luxe sauna!

Na een dag vol avontuur en het verkennen van de prachtige omgeving, is er niets beter dan ontspannen in een warme, rustgevende sauna. Bij onze vakantiehuizen bieden we u de ultieme ontspanningservaring met onze luxe sauna faciliteiten. Elke van onze vier woningen is uitgerust met een eigen privé sauna, zodat u in alle rust kunt genieten van uw welverdiende ontspanning

Een weekje ertussenuit
Een weekje ertussenuit

Duurzaam en luxueus

De open keuken en leefruimte, die niet alleen modern ingericht zijn maar ook duurzaam afwerkt, nodigen als geen ander uit tot samen een fijne tijd spenderen. Ook de slaapkamers en badkamers hebben alles wat je nodig hebt voor een ontspannend verblijf, dat je je nog lang zult heugen. Jouw comfort staat bij ons centraal.

Speeltuin

Daarnaast hebben we een special stuk grond omgetoverd tot een fantastische speeltuin, ideal voor kinderen en gezinnen. U vindt hier klassieke schommels, een veilige glijbaan, een stevige petanque-baan en een trampoline voor eindeloos speelplezier. Comfortabele picknickbankjes bieden een plek om te ontspannen terwijl de kinderen spelen. Onze speeltuin is omheind en met een hekje afgesloten.

Een weekje ertussenuit
Luxueuze afwerking met airco

Omringd door de natuur

Binnen dragen hoge plafonds bij aan een aangenaam ruimtegevoel en laten grote ramen in elke kamer een zee aan natuurlijk licht naar binnen. Zo word je dagelijks een doorlopende connectie met de omringende natuur gewaar, wat benadrukt wordt door de grote terrassen en inheemse beplanting. Ideaal om helemaal tot rust te komen!

Auto lader

Wij bieden een gedeelde autolader voor onze vier vakantiewoningen op het terrein. Dit is een handige oplossing voor gasten die met een elektrische auto reizen. De lader is centraal gelegen en gemakkelijk toegankelijk. We raden aan om tijdens uw verblijf een oplaadschema af te stemmen met andere gasten voor optimaal gebruik. Zo dragen we samen bij aan een duurzamer verblijf!

4o
Luxueuze afwerking met airco

Al zin in vakantie?
Contacteer ons!

Logo De Grenspaal